A e dini se? Sepak Takraw lojra dhe PSM lindur në Patani Road Penang

| | 4 mars 2013 | Komente

A-Ju-1a

Lojra Sepak Takraw dhe Sepak Takraw Federata e Malajzisë, ishin dy të lindur në Patani Road, Penang.

Sepak historia Takraw Loja filloi në shkurt 1946 në faqen e internetit e ish-Patani Rrugor Penang Kafshëve Hospial dhe autor është vonë Hamid Mydin
(Shih www.infotakraw.com-krijues Sepak Takraw)

HamidMydin34

Site Ish i rrugës Patani Kafshëve Spitali Penang vendin Lojra shpikje Sepak Takraw në shkurt 1946 janë mbushur tani me dhjetra banesa shumëkatëshe

Sepak Takraw Federata e Malajzisë është themeluar më 25 qershor 1960 në Qendrën e Komunitetit, Jalan Patani Penang dhe themelues është Komandantët barazim Dato 'Lattiff. (Shih www.infotakraw.com-themelues i PSM)

HamidMydin35

HamidMydin36

Ndërtesa e re Patani Road Qendra Komunitare Penang

HamidMydin_23

Tags:

Kategoria: A e dini se