RSS Kategoria: A e dini se

A e dini se? Sepak Takraw lojra dhe PSM lindur në Patani Road Penang

| | 4 mars 2013 | Komente

Lojra Sepak Takraw dhe Sepak Takraw Federata e Malajzisë, ishin dy të lindur në Patani Road, Penang. Sepak historia Takraw Loja filloi në shkurt 1946 në faqen e internetit e ish-Patani Rrugor Penang Kafshëve Hospial dhe autor është vonë Hamid Mydin (Shih www.infotakraw.com-krijues Sepak Takraw) Sepak Takraw Federata e Malajzisë është themeluar më 25 qershor ... Read More

Vazhdo Leximi