Amah

NSF Ju Mos harroni!

(Amah) Bini Hamid Mydin

Hamid Mydin_Asmah

6 JUN 1950
WINDSUN FOTO STUDIO
491 RRUGOR Penang, Penang

Hamid Mydin_Asmah

1952
Penang

Hamid Mydin_Asmah

1954
Penang

Hamid Mydin_Asmah

1956
BUNGAH KOPSHTE, Penang

Hamid Mydin_Asmah

1977
Klang, SELANGOR

Hamid Mydin_Asmah

1977
Klang, SELANGOR

Hamid Mydin_Asmah

1977
Klang, SELANGOR

Hamid Mydin_Asmah

1977
Klang, SELANGOR

HamidMydin_Asmah_9

Hamid Mydin_Asmah

Gusht 1993
Tambun Tulang, Perlis

Hamid Mydin_Asmah

1994
Abidin Park, Penang

Hamid Mydin_Asmah

Nëntor 1995
Umre Makdis

Hamid Mydin_Asmah

Nëntor 1995
Umre Makdis

Hamid Mydin_Asmah

Nëntor 1995
Umre Makdis

Hamid Mydin_Asmah

Nëntor 1995
Umre Makdis

Hamid Mydin_Asmah

Nëntor 1995
Umre Makdis

Hamid Mydin_Asmah

Nëntor 1995
Umre Makdis

Hamid Mydin_Asmah

Nëntor 1995
Umre Makdis

Hamid Mydin_Asmah

Nëntor 1995
Umre Makdis

HamidMydin_Asmah_20

HamidMydin_Asmah_21

HamidMydin_Asmah_22

Trustet ose Asmah u lind më 1 mars 1934 ndërroi jetë në moshën 71 vjet në rrugën e tij të qëndrimit gatë Nr.3, Shah Alam, Selangor, në mëngjesin e 21 Shevalit 23/11/2005 1426H korresponduese. Trupi i tij u soll përsëri në Penang dhe u varros në mbrëmje në varrezat muslimane në Jalan Perak, Penang.

"Allahu e bekoftë shpirtin e tij dhe Allahu vënë shpirtin e tij me ato të - mirëve"

Al-Fatihah!

HamidMydin_21

HamidMydin_Asmah_23

Fjala e Perëndisë:

Kur'ani i Shenjtë

"... Ata të cilët, kur i godet ndonjë e pakëndshme, ata thonë: ne i përkasim Allahut dhe tek Ai do të kthehemi". Surja El-Bekare, ajeti: 156

Plugin nga krijuesit e Brindes :: Më në Plulz Wordpress Plugins