Legjenda Gold - Mohd Nor vonë Osman

| | 2 Pri 2013 | Komente

tableta

Mohd Nor vonë Osman

(Jelutong, Penang)

Shënim: Përfaqësuesi Infotakraw Hamid Mohd Mohd fund Zahari për qytetin Nor Osmani
Road Xhamia, Jelutong, Penang
Gjatë Diten e diel, March 24/12 Jamadil Awwal 1434 dhe foli për të 80-vjeçarit motra e të ndjerit znj Isha Legend Osman Artë është historia e lavdisë.

HamidMydin113

HamidMydin112

HamidMydin114
HamidMydin115

(Një kopje e këtij kërcell shtypit blihen në Zyrën e Utusan Malajzi
Kuala Lumpur për RM25 rreth Qershor 2011.)

Mohd_Nor_Osman

Mohd Nor Osman-oficer burgu konfrontuar eprorët e tij

(Kjo foto është në dispozicion në e diel, mars 24, 2013 dhënies Znj Jacisë Osman,
80-vjeçari motra vonë jetoi në Jalan Xhami, Jelutong, Penang)

Abdul Rahman Mohd Noor_1

SEAP Lojërat Fituesi Gold Medal 1965
Këmbë nga e majta: Hashim Husaini, Ahmad Mohd Saman, Kassim Bakar
Abdul Karim markat tregtare, Ismon Bajuri, Aziz Ahmedi, Amir dhe Sheri
Abdul Rahman Mohd Noor.
Ulur nga e majta: Mohd Said Hassan, Noor Dugan, (Traineri, Asistent Menaxher dhe Menaxher) Mohd Nor dhe Osman Ismail Ahmedi

Abdul Rahman Mohd Noor_7

Ahmad Mohd Saman_18

Ahmad Mohd Saman_17

Ahmad Mohd Saman_38

Hj Mohd Nor Ali10

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff20

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff6

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff8

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff7

Abdul Jalil Aziz_1

Lojra SEAP medalje ari në 1971
Nga e majta: Hamid Salleh Ibrahim Mee,
Mohd Nor Osman, Ahmad Kamal, Abdul Razak Osman,
Alias ​​Haxhi Hasan, Marzuki David Saad Rashid, Ismail Ahmedi,
Abdul Rahman Ahmad, Abdul Aziz Jalil, dhe
Haris Abdul Rahman.

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff16

NE NUK MUND harruar!

Mohd_Nor_Osman_2

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend