Legjenda Gold - vonë Rashid Saad

| | 1 korrik 2013 | Komente

tableta

Saad Rashid vonë

E hënë, qershor 24, 2013/15 Shaban 1434
Alor Setar, Kedah

Rashid Saad_1

Infotakraw përfaqësues, Mohd Zahari Hamid Rashid Saad vonë në shtëpi 1B Taman setia Kedah Alor Setar dhe
takohen vejushë vonë, znj Sabehah Harunin. Ai flet shumë në përshkrimin e saj të Takraw Sepak sportiv.

Rashid Saad_3

Znj Sabehah Aaron tregon
Lojra SEAP medalje ari në 1971

Rashid Saad_2

Znj Sabehah Aaroni bashkë-ligj, Znj Jeliah Abdul Hamid, vajza, Rashidah Mohd Arshad @ Rashid Saad dhe mbesa, Princesha Balqis Mohd Roshidi

Rashid Saad_4

Courtesy e zonjës Aaron Sabehah

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff6

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff8

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff7

Rashid Saad_21

Rashid Saad_18

Rashid Saad_22

Rashid Saad_32

Rashid Saad_33

Rashid Saad_5

Rashid Saad_34

Rashid Saad_37

Rashid Saad_6

Rashid Saad_7

Rashid Saad_11

Rashid Saad_12

Rashid Saad_13

Rashid Saad_14

Rashid Saad_19

Rashid Saad_20

Rashid Saad_35

Rashid Saad_36

Rashid Saad_16

Rashid Saad_23

Rashid Saad_27

Rashid Saad_8

Rashid Saad_10

Rashid Saad_17

Rashid Saad_29

Rashid Saad_38

Rashid Saad_15

Rashid Saad_9

Rashid Saad_25

Rashid Saad_24

Rashid Saad_30

Rashid Saad_26

Rashid Saad_28

Rashid Saad_31

Saad Rashid vonë me gruan dhe fëmijët e tij, dhe Rashidah Mohd Roshidi.

NE NUK MUND harruar!

Saad Rashid

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend