Legjenda Gold - Abdul Rahman Mohd Nor

| | 28 prill 2013 | Komente

tableta

Abdul Rahman Mohd Noor

E martë, prill 16, 2013/5 Jumada II 1434
Alor Setar, Kedah

Abdul Rahman Mohd Noor_15

Biri i Krijuesit Sepak Takraw
Hamid Mohd Zahari fotografuar me Legend artë përuruese Abdul Rahman Mohd Noor

Abdul Rahman Mohd Noor_10

Abdul Rahman Mohd Noor_11

Abdul Rahman Mohd Noor_12

Abdul Rahman Mohd Noor_13

Abdul Rahman Mohd Noor_9

Abdul Rahman Mohd Noor_14

Kujtimet me figura: Mustafa Ishak Haji Abdul Aziz Jalil,
Hamid Mohd dhe Zahari
Tuan Haji Abdul Rahman Mohd Noor

Abdul Rahman Mohd Noor_8

Ihsan Abdul Rahman Mohd Noor

Abdul Rahman Mohd Noor_1

SEAP Medalja e Artë Lojra Fituesi 1965
Duke qëndruar nga majta: Hashim Husaini, Ahmad Mohd Saman, Kassim Bakar Sheri Abdul Karim, Ismon Bajuri, Aziz Ahmad, Amir Abdul Rahman Sheri Mohd Noor.
Ulur nga e majta: Mohd Said Hassan, Noor Dugan, (Traineri, Menaxher dhe Asistent Menaxher) Mohd Nor Osman dhe Ismail Ahmed

Ahmad Mohd Saman_38

Abdul Rahman Mohd Noor_5

Mohd Said Hassan_23

Dato 'Seri Haji Mohd Komandantët Lattiff6

Dato 'Seri Haji Mohd Komandantët Lattiff7

Dato 'Seri Haji Mohd Komandantët Lattiff8

NE NUK MUND të harrohet!

Abdul Rahman Mohd Noor

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Legjenda e Artë