Arkivat Kombëtare e Malajzisë

HamidMydin115

MATERIALE HISTORIA
MYDIN HAMID vonë
PËR
Malajzia Arkivat Kombëtare

E martë, janar 22, 2013/10 Rabi 'al-Awwal 1434

(Diskutime)

HamidMydin44

(Biri i Zahari Hamid fund Mydin Mohd dhe bashkëshortes së tij, Faridah Hamzah bisedimet me zyrtarët e Arkivit Kombëtar të Degës Malajzi Penang. Znj Rose Idayu Omar Shah Stolës Nazri dhe dysheme tjera 38, Komtar Penang)

Letër nga Arkivat Kombëtare të Malajzisë

Letër nga Arkivat Kombëtare të Malajzisë

Hamid_Mydin26

E enjte, korrik 4, 2013/25 Shaban 1434

(Nënshtrimit)

Arkivat Kombëtare

Hamid_Mydin35

Ardhja e zyrtarëve të Arkivave Kombëtare e Malajzi Kuala Lumpur në shtëpinë e Krijuesit të tij dhe themelues i Lojra
Sepak Takraw, Zahari Hamid Mohd.

Hamid_Mydin32

Zyrtarët e Arkivave Kombëtare e Malajzisë, Jim Aaron, Sivayam A / L Martin dhe Mohd Khairani përmbajtjen shumës.

Hamid_Mydin33

Dining

Hamid_Mydin34

Fotografuar: Madam Faridah Hamzah,
Hamid Mohd Zahari, Jim Aaroni dhe Sivayam A / L Martin

Malajzia Arkivat Kombëtare SITE MAP
Kuala Lumpur dhe Penang