Legjenda Gold - Abd Rahman Abd Ghani

| 24 shtator 2013

Loh

Abd Rahman Abd Ghani

E shtunë, 21 Sht, 2013/15 Zulkaedah 1434
Ampang Hilir, Kuala Lumpur

Abd Rahman Abd Ghani_2

Legjenda Gold 1979 përbashkët Abd Rahman Abd Ghani
Mohd Zahari Hamid

Abd Rahman Abd Ghani_6

Abd Rahman Abd Ghani_333

Legjenda Gold fotografuar me përfaqësues infotakraw Hamid Mohd Zahari dhe Rozian Erling

Abd Rahman Abd Ghani_8

Abd Rahman Abd Ghani_4

Abd Rahman Abd Ghani dhe fëmijët e tij, Sakina as dhe as Intan dhe nipi, Muhammedi Shafiq, Muhamed Haziq, Muhamed Danial dhe Siti Najwa Shafinatul

Abd Rahman Abd Ghani_5

Anëtar i Atletët Kombëtare Fondacioni Mirëqenies (YAKEB)

Abd Rahman Abd Ghani_9

Ihsan Abd Rahman Abd Ghani

Abd Rahman Abd Ghani_12

Abd Rahman Abd Ghani_16

Abd Rahman Abd Ghani_24

Abd Rahman Abd Ghani_25

Abd Rahman Abd Ghani_26

Abd Rahman Abd Ghani_23

Abd Rahman Abd Ghani_10

Abd Rahman Abd Ghani_43

Abd Rahman Abd Ghani_11

Abd Rahman Abd Ghani_13

Abd Rahman Abd Ghani_14

Abd Rahman Abd Ghani_15

Abd Rahman Abd Ghani_17

Abd Rahman Abd Ghani_18

Abd Rahman Abd Ghani_19

Abd Rahman Abd Ghani_20

Abd Rahman Abd Ghani_21

Abd Rahman Abd Ghani_27

Abd Rahman Abd Ghani_22

Abd Rahman Abd Ghani_28

Abd Rahman Abd Ghani_30

Abd Rahman Abd Ghani_32

Abd Rahman Abd Ghani_37

Abd Rahman Abd Ghani_31

Abd Rahman Abd Ghani_35

Abd Rahman Abd Ghani_33

Abd Rahman Abd Ghani_36

Abd Rahman Abd Ghani_34

Abd Rahman Abd Ghani_38

Abd Rahman Abd Ghani_39

Abd Rahman Abd Ghani_40

Abd Rahman Abd Ghani_29

Abd Rahman Abd Ghani_42

Abd Rahman Abd Ghani_41

NE NUK MUND HARRUAR!

Abd Rahman Abd Ghani

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar