Legjenda Gold - Jamal Din

| | 27 prill 2013 | Komente

Loh

Jamal Din

E hënë, 15 Pri, 2013/4 Jumada II 1434
Alor Setar, Kedah

Jamal Din_6

Kujtimet foto:
Mustaffa Ishak Mohd Zahari Hamid, Legjenda Gold Jamal Din dhe bashkëshortja e tij znj Nasir Zaiton

Jamal n_1

Jamal n_2

Jamal Din_5

Jamal Din_57

Jamal Din me gruan e tij dhe fëmijët e zonja Zaiton Nasir Mohammed Shazrol

Jamal Din_4

Legjenda Medalja e artë me dy Gold

Jamal Din Ihsan

Jamal Din_7

Jamal Din_9

Jamal Din_10

Jamal Din_8

Jamal Din_11

Jamal Din_12

Jamal Din_14

Jamal Din_13

Jamal Din_15

Jamal Din_17

Jamal Din_16

Jamal Din_18

Jamal Din_19

Jamal Din_21

Jamal Din_20

Jamal Din_22

Jamal Din_23

Jamal Din_26

Jamal Din_24

Jamal Din_27

Jamal Din_28

Jamal Din_30

Jamal Din_31

Jamal Din_32

Jamal Din_33

Jamal Din_34

Jamal Din_36

Jamal Din_35

Jamal Din_39

Jamal Din_40

Jamal Din_41

Jamal Din_43

Jamal Din_44

Jamal Din_46

Jamal Din_45

Jamal Din_47

Jamal Din_48

Jamal Din_49

Jamal Din_50

Jamal Din_51

Jamal Din_52

Jamal Din_58

Jamal Din_55

Jamal Din_54

Jamal Din_56

NE NUK MUND HARRUAR!

Jamal Din

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar

Komente

 1. Badrul Hisham Muhamed Haikal thotë:

  Hahah mirë
  "Jo harruar"

 2. Akmal Naim thotë:

  caon trashëgojnë mendjen e babait të tij! terbaekk LEGEND!

 3. Muhamed Adib thotë:

  trashëguar shpresën e tij një ditë! (Y)

 4. sazrol thotë:

  faleminderit për komentet tuaja