Legjenda Gold - YM Tunku Datuk Zainal Abidin Tunku tuaj Abdul Aziz

| 30 janar 2014

Loh

YM Tunku Datuk Zainal Abidin Tunku tuaj Abdul Aziz

E premte, janar 24, 2014/22 Rebiul Euel 1435
Alor Setar, Kedah

YM Tunku Datuk Paduka Zainal Abidin Tunku Abdul AZIZ_2

Përfaqësuesi Infotakraw në kompleksin YM Tunku Datuk Zainal Abidin Tunku tuaj Abdul Aziz

YM Tunku Datuk Paduka Zainal Abidin Tunku Abdul AZIZ_3

Legjenda Gold YM Tunku Datuk Zainal Abidin Tunku juaj Abdul Aziz me përfaqësues infotakraw Hamid Mohd Zahari

YM Tunku Datuk Paduka Zainal Abidin Tunku Abdul AZIZ_5

YM Tunku Datuk Paduka Zainal Abidin Tunku Abdul AZIZ_6

YM Tunku Datuk Paduka Zainal Abidin Tunku Abdul AZIZ_8

YM Tunku Datuk Paduka Zainal Abidin Tunku Abdul AZIZ_7

Legjenda Gold YM Tunku Datuk Zainal Abidin Tunku juaj Abdul Aziz u thirr shokët legjendë Sahar Omar, Haris Abdul Rahman Habib dhe Donacione

YM Tunku Datuk Paduka Zainal Abidin Tunku Abdul AZIZ_9

Ekipi SEA sportive Malajzi Kuala Lumpur 1977

Capture

NE NUK MUND HARRUAR!

YM Tunku Datuk Paduka Zainal Abidin PRAPATAN Abdul Aziz

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar