Legjenda Gold - Nur-Rani Adnan

| 15 korrik 2014

tableta

Adnan Noor Rani

E marta korrik 15, 2014/17 Ramadan 1435

Noor-Rani Adnan_1

Informuar miqtë e tij dhe bisedë diFB,
Legjendar Haji Noor-rani Adnan jetojnë jashtë vendit.

Kampion / Medalja e Artë

1984 - Azi tretë Kupa Jakarta
1984 - First Asia Cup Tournament Kuala Lumpur (rregulloret e)
1985 - Brunei Merdeka Festivali Sport
1985 - Tajlandë King Cup Tournament
1988 - Tajlandë King Cup Tournament
1990 - Brunei Merdeka Festivali Sport
1990 - Sport ASIA Pekin
1990 - Sport ASIA Pekin (rregulloret e)
1991 - Manila SEA Games

Noor-Rani Adnan_2

Lama Ku Halim Musa_43

Mahat Daud_298

Mahat Daud_282

Noor-Rani Adnan_6

Abd. Malek Samsudin36

Amir Ebu Bakar_24

Awalludin abd hamid_12

Azman Ismail_1

Azman Ismail_14

Azman Ismail_18

Baharum Jahar_7

Baharum Jahar_9

Lama Ku Halim Musa_12

Lama Ku Halim Musa_17

Lama Ku Halim Musa_18

Lama Ku Halim Musa_22

Lama Ku Halim Musa_30

Lama Ku Halim Musa_32

Haris Abdul Rahman_18

Haris Abdul Rahman_19

Haris Abdul Rahman_82

Noor-Rani Adnan_24

Mahat Daud_222

Mahat Daud_231

Mahat Daud_236

Mohd Azmi Shaari_7

Mohd Yusof Chik_14

Omar Husin_11

Omar Husin_13

Omar Husin_19

Omar Husin_99

Mohammad Rehan Din_10_1

Rosli AB. RAHMAN_46

Hj Shaari Hashim_10

Hj Shaari Hashim_14

Hj Shaari Hashim_17

Hj Shaari Hashim_18

Hj Shaari Hashim_23

Hj Shaari Hashim_27

Hj Shaari Hashim_30

Hj Shaari Hashim_31

Hj Shaari Hashim_33

Hj Shaari Hashim_35

Hj Shaari Hashim_36

Hj Shaari Hashim_37

Hj Shaari Hashim_38

Hj Shaari Hashim_39

Sharudin Manap_2

Sharudin Manap_5

Sharudin Manap_7

Sharudin Manap_8

Sharudin Manap_34

Sharudin Manap_44

Sharudin Manap_50

Suhaimi Yusof_5

Suhaimi Yusof_8

Suhaimi Yusof_15

Suhaimi Yusof_16

Suhaimi Yusof_19

Suhaimi Yusof_47

Zainudin Ali_11

Suhaimi Yusof_45

MIRA NE nuk harrohet!

Adnan Noor Rani

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Legjenda e Artë