Legjenda Gold - Dugan Nor

| 10 shkurt 2014

Loh

As Dugan

E hënë, shkurt 3, 2014/3 Rebi 1435
Ampang, Selangor

Dugan Nor_2

Legjenda Gold Tuan Haji Dugan as së bashku përfaqësues infotakraw Hamid Mohd Zahari

Dugan Nor_3

Legjenda Gold Haji as Dugan dhe gruaja e tij,
Puan Hajjah Noraini Mustapha

Dugan Nor_4

Legjenda Gold Tuan Haji Dugan as bashku MFMZ dhe Rozian Erling

As mirësjellje Dugan

Abdul Rahman Mohd Noor_1

SEAP-s Games Gold medalistja 1965
Qëndrimi prej majtë: Husaini Hashim Ahmed Mohd Saman, Kassim Bakar, Abdul Karim Shaari, Ismon Bajuri, Aziz Ahmed, Shaari dhe Amir Abdul Rahman Mohd Nur.
Ulur nga të majtë: Mohd Said Hassan, Dugan Noor, (Menaxher, Menaxher i Përgjithshëm dhe Asistent Menaxher i Përgjithshëm) dhe Mohd Nor Osman Ismail Ahmedi

Ahmed Mohd Saman_38

SEAP-s Games fitues Medaljen e Artë në vitin 1965 me Medaljen e Artë

Ahmed Mohd Saman_12

NE NUK MUND HARRUAR!

As Dugan

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar