Legjenda Gold - Salim Mohd Yusof

| | 3 korrik 2013 | Komente

tableta

Salim Mohd Yusof

E martë, qershor 25, 2013/16 Shaban 1434
Kangar, Perlis

Mohd Salim Yusof_6

Legjenda Gold 1981 dhe 1983, rrethuar Mustafa Salim Mohd Mohd Yusof dhe Zahari Ishak Hamid

Mohd Salim Yusof_8

Salim Mohd Yusof dhe bashkëshortja e tij, zonja Khatun Jahar Walimohd

Mohd Salim Yusof_7

Salim Mohd Yusof dhe familja
Nga e majta: Muhd ​​Haniff NorJulia dhe gruaja e Davidit,
Salim Mohd Yusof, zonja Khatun Jahar Walimohd dhe
Jenn Shaneem

Mohd Salim Yusof_9

Legjenda Card Gold anëtarët shfaqin Yayasan (YAKEB)

Mohd Salim Yusof_10

Veprimi në video rrokullisje Legjenda e Artë gjatë epokës së artë të 80s takraw

Mohd Salim Yusof_2

Mohd Salim Yusof_1

Mohd Salim Yusof_3

Mohd Salim Yusof_5

Salim Mohd Yusof paraqitur suvenire të Krijuesit të tij dhe themelues i Sepak Takraw lojës
Mohd Zahari Hamid

Courtesy Salim Mohd Yusof

Mohd Salim Yusof_25

Mohd Salim Yusof_12

Mohd Salim Yusof_14

Mohd Salim Yusof_13

Mohd Salim Yusof_15

Mohd Salim Yusof_16

Mohd Salim Yusof_17

Mohd Salim Yusof_18

Mohd Salim Yusof_19

Mohd Salim Yusof_20

Mohd Salim Yusof_23

Mohd Salim Yusof_26

Mohd Salim Yusof_27

Mohd Salim Yusof_28

Mohd Salim Yusof_22

Mohd Salim Yusof_29

Mohd Salim Yusof_30

Mohd Salim Yusof_31

Mohd Salim Yusof_33

Mohd Salim Yusof_34

Mohd Salim Yusof_35

Mohd Salim Yusof_36

Mohd Salim Yusof_37

Mohd Salim Yusof_38

Mohd Salim Yusof_39

Mohd Salim Yusof_40

Mohd Salim Yusof_32

Mohd Salim Yusof_24

Mohd Salim Yusof_21

Mohd Salim Yusof_44

Mohd Salim Yusof_43

Mohd Salim Yusof_41

Mohd Salim Yusof_42

NE NUK MUND harruar!

Salim Mohd Yusof

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend