Legjenda e Artë - Sahar Mohd Omar

| | 12 Maj 2013 | Komente

tableta

Mohd Sahar Omar

E shtune 11 maj, 2013/1 Rexheb 1434
Gombak, Selangor

Kujtimet e fotove znj Faridah Hamzah, Znj Asiah Mohd Mohd Noor, Sahar Omar Gold Legend Hamid Mohd Zahari dhe Erling Rozian

Kujtimet e fotove znj Faridah Hamzah, znj Asiah Mohd Noor,
Legjenda e Artë Mohd Sahar Omar, Hamid Mohd Zahari dhe Erling Rozian

Mohd Sahar Omar dhe gruaja, Noor Asiah

Mohd Sahar Omar dhe gruaja, Noor Asiah

DSCN1797

Mohd Sahar Omar dhe bashkëshortja e tij znj Adsiah Mohd Noor, i biri i Zejnebja dhe Adami

Mohd Sahar Omar dhe bashkëshortja e tij znj Asiah Mohd Noor, fëmijët,
Zainab dhe Adami

DSCN1785

DSCN1786

Ihsani Mohd Sahar Omar

DSCN1790

d

E

g

orë

unë

j

k

l

o

p

q

r

s

T

u

v

w

y

DSCN1808

DSCN1807

DSCN1806

DSCN1805

DSCN1804

DSCN1803

55

1111

44

33

22

11

n

QQ

rr

ww

x

Z

m

b

c

Legjenda Mohd Sahar Omar Card anëtarët Gold ekspozuar Fondacioni Kombëtar atletëve Mirëqënies

Legjenda Mohd Sahar Omar Card anëtarët Gold ekspozuar Fondacioni Kombëtar atletëve Mirëqënies

NE NUK MUND harruar!

Mohd Sahar Omar

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend

Komente

  1. Urime KPD jaguh2 handln takraw malaysia 20 vjet më parë, unë kam qenë shumë i impresionuar me negara2 tjera të vështira të përkulet Malysia.