Legjenda Gold - Hj Sheri Hashim

| | 5 korrik 2013 | Komente

tableta

Hj Sheri Hashim

E shtunë, qershor 29, 2013/20 Shaban 1434
Semenyih, Selangor

Kampion / Gold medalistja

1988 - Tajlandë King Cup Tournament
1990 - Independent Games Festival Brunei
1990 - Sport ASIA Pekin
1991 - Lojra Manila VSM
1993 - Lojra SEA në Singapor (dyshe)

Hj Sheri Hashim_5

Legjenda Gold, 1990. 1991 dhe 1993 me Hashim HJ Shari Mohd Zahari trio, Hamid Muhamed Fansuri dhe
Erling Rozian

Hj Sheri Hashim_6

Hj Sheri Hashim dhe gruaja e tij, Azizah Guan @ BP
dhe fëmijët e tyre, Mohd Amil Basya, Anis Natrah,
Azit Badli Mohd, Mohd Mohd Afiq Elif Bukhary dhe Bakhtiar.

Hj Sheri Hashim_2

Hj Sheri Hashim me 3 medalje ari Soccer Takrawnya

Hj Sheri Hashim_8

Mirupafshim Sepak Takraw

Hj Sheri Hashim_3

Hj Sheri Hashim_4

Hj Sheri Hashim_7

Courtesy e HJ Shari Hashim

Hj Sheri Hashim_19

Hj Sheri Hashim_9

Hj Sheri Hashim_11

Hj Sheri Hashim_10

Hj Sheri Hashim_33

Hj Sheri Hashim_35

Hj Sheri Hashim_36

Hj Sheri Hashim_40

Hj Sheri Hashim_52

Hj Sheri Hashim_39

Hj Sheri Hashim_37

Hj Sheri Hashim_44

Hj Sheri Hashim_45

Hj Sheri Hashim_46

Hj Sheri Hashim_47

Hj Sheri Hashim_53

Hj Sheri Hashim_34

Hj Sheri Hashim_32

Hj Sheri Hashim_30

Hj Sheri Hashim_31

Hj Sheri Hashim_15

Hj Sheri Hashim_27

Hj Sheri Hashim_51

Hj Sheri Hashim_42

Hj Sheri Hashim_12

Hj Sheri Hashim_13

Hj Sheri Hashim_14

Hj Sheri Hashim_16

Hj Sheri Hashim_21

Hj Sheri Hashim_20

Hj Sheri Hashim_18

Hj Sheri Hashim_17

Hj Sheri Hashim_48

Hj Sheri Hashim_22

Hj Sheri Hashim_23

Hj Sheri Hashim_24

Hj Sheri Hashim_25

Hj Sheri Hashim_26

Hj Sheri Hashim_28

Hj Sheri Hashim_29

Hj Sheri Hashim_38

Hj Sheri Hashim_41

Hj Sheri Hashim_54

Hj Sheri Hashim_49

Hj Sheri Hashim_43

Hj Sheri Hashim_50

NE NUK MUND të harrohet!

Hj Sheri Hashim

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Legjenda e Artë