Legjenda Gold - Me Ibrahim

| | 2 korrik 2013 | Komente

tableta

Me Ibrahim

E hënë, qershor 24, 2013/15 Shaban 1434
Beseri, Perlis

Me Ibrahim_1

Legjenda Gold 1971 dhe 1973, Ibrahim Mua dhe
Zahari Ishak dhe Mohd Mustaffa Hamid

Me Ibrahim_1_1

Legjenda Gold Gold Medal show në vitin 1971 dhe 1973 dhe
Medalje argjendi 1967 (Lojra SEAP)

Me Ibrahim_8

A besoni pallto në ekran është veshje origjinale Mua Ibrahim miratuar në vitin 1967 (SEAP Lojra)

Me Ibrahim_9

Sport këmisha që ai donte mua miratimin Ibrahim
SEAP Lojra në vitin 1971

Me Ibrahim_7

Mua Abrahami ekran kartë anëtarët Yayasan (YAKEB)

Me Ibrahim_4

Me Ibrahim_3

Me Ibrahim_2

Me Ibrahim_6

Me Ibrahim_5

Legjenda Gold Mua Ibrahimi me gruan e tij znj Ahmedit Robiah

Me Ibrahim_11

Me Ibrahim_12

Me Ibrahim_13

Me Ibrahim_14

Sepak topa Takraw varur në frontin e Artë Legend

Courtesy Me Ibrahim

Abdul Jalil Aziz_1

Lojra SEAP medalje ari në 1971
Nga e majta: Hamid Salleh Ibrahim Mee,
Mohd Nor Osman, Ahmad Kamal, Abdul Razak Osman,
Alias ​​Haxhi Hasan, Marzuki David Saad Rashid, Ismail Ahmedi,
Abdul Rahman Ahmad, Abdul Aziz Jalil, dhe
Haris Abdul Rahman.

Me Ibrahim_19

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff6

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff7

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff8

SEAP Lojërat Silver Medaljen 1967

Me Ibrahim_18

Abdul Jalil Aziz_22

Abdul Jalil Aziz_21

Me Ibrahim_17

Me Ibrahim_16

Me Ibrahim_15

Me Ibrahim_20

Me Ibrahim_21

Me Ibrahim_22

Me Ibrahim_23

Me Ibrahim_24

Me Ibrahim_36

Me Ibrahim_25

Me Ibrahim_26

Me Ibrahim_27

Me Ibrahim_28

Me Ibrahim_48

Me Ibrahim_32

Me Ibrahim_31

Me Ibrahim_29

Me Ibrahim_52

Me Ibrahim_49

Me Ibrahim_39

Me Ibrahim_38

Me Ibrahim_42

Me Ibrahim_41

Me Ibrahim_34

Me Ibrahim_35

Me Ibrahim_45

Me Ibrahim_43

Me Ibrahim_44

Me Ibrahim_46

Me Ibrahim_40

Me Ibrahim_37

LISTA E STARS EMAS_2

Me Ibrahim_47

NE NUK MUND harruar!

Me Ibrahim

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend