Legjenda Gold - Aziz Abdul Jalil

| | 28 prill 2013 | Komente

tableta

Jalil Abdul Aziz

E martë, prill 16, 2013/5 End Jamadil 1434
Alor Setar, Kedah

Abdul Jalil Aziz_36

Kujtimet e fotove:
Mustafa Ishak, Gold Legjenda e Azizit Vjetore dhe takraw tij Pencpta Hamid Mohd Zahari

Abdul Jalil Aziz_37

Tuan Haji Abdul Aziz Jalil dhe gruaja e tij Vlerësim Hajjah Nahariah Mann

Abdul Jalil Aziz_42

Abdul Jalil Aziz_38

Abdul Jalil Aziz_39

Legjenda anëtare Gold Card ekspozitave dhe watches YAKEB

Abdul Jalil Aziz_40

Abdul Jalil Aziz_11

Abdul Jalil Aziz_10

Abdul Jalil Aziz_12

Abdul Jalil Aziz_13

Abdul Jalil Aziz_14

Abdul Jalil Aziz_15

Ihsan Abdul Aziz Jalil

Abdul Jalil Aziz_1

Lojra SEAP medalje ari në 1971
Nga e majta: Hamid Salleh Ibrahim Mee,
Mohd Nor Osman, Ahmad Kamal, Abdul Razak Osman,
Alias ​​Haxhi Hasan, Marzuki David Saad Rashid, Ismail Ahmedi,
Abdul Rahman Ahmad, Abdul Aziz Jalil, dhe
Haris Abdul Rahman.

Abdul Jalil Aziz_2

Abdul Jalil Aziz_3

Abdul Jalil Aziz_4

Abdul Jalil Aziz_5

Abdul Jalil Aziz_9

Abdul Jalil Aziz_30

Abdul Jalil Aziz_31

Abdul Jalil Aziz_32

Abdul Jalil Aziz_33

Abdul Jalil Aziz_34

Abdul Jalil Aziz_35

Abdul Jalil Aziz_6

Abdul Jalil Aziz_24

Abdul Jalil Aziz_25

Abdul Jalil Aziz_26

Abdul Jalil Aziz_16

Abdul Jalil Aziz_17

Abdul Jalil Aziz_18

Abdul Jalil Aziz_22

Abdul Jalil Aziz_21

Abdul Jalil Aziz_23

Abdul Jalil Aziz_19

Abdul Jalil Aziz_20

Abdul Jalil Aziz_27

Abdul Jalil Aziz_29

Abdul Jalil Aziz_28

Abdul Jalil Aziz_7

EMRI                     : Jalil BIN ABDUL AZIZ

SPORTIT                    : SEPAKTAKRAW

Vite aktiv        : 1970 - 1980

START ANGAZHUAR    1970

  Sepak Takraw është një kombinim i dy fjalëve të marra nga të dy vendet, një "goditje" nga vendin e vet Malajzisë dhe "takraw" nga Tajlanda, pastaj prej këtij momenti sepaktakraw sport u pranua si një nga ngjarjet ndërkombëtare kontestuara disukan "SEAP1965" dhe më pas të tani ka arritur në fazën e "ASIA SPORTIT" dhe "konkurrenca World" Më parë këtë sport popullor me emrin "SEPAKRAGA JARING". Përfshirja ime është në të dy sport edhe në atë kohë të parë u prezantua, por sepaktakraw shoqatat shteti ende ruan emrin e vjetër të shoqatës së tyre dhe konkurse kryejnë në përputhje me net sepakraga ligjit deri pas vitit 1969 atëherë është plotësisht i zbatueshëm për sepaktakraw tanishme . Në vitin 1970 unë u zgjodh për herë të parë një ekip që përfaqëson Malajzinë në Singapor dhe Malajzi festival sportiv e ka fituar medaljen e artë në sepaktakraw. Që atëherë unë jam një lojtar i rregullt i cili përfaqësonte ekipin kombëtar në SEAP sportiv KUALA LUMPUR 1971 kuala, 1973 SINGAPORE SEAP, SEAP 1975 Bangkok, DETIT LOJËRAT 1977 Kuala Lumpur dhe gjitha turnet t'ju ndihmoj ekipin të mbledhë të artë sepaktakraw Malajzinë "drejt turret." Në vitin 1979 Unë kam qenë qendër trajnimi për sportet e detit Xhakarta, por për fat të keq unë kam menarikdiri prej atij momenti final nga arsyet që nuk mund të shmanget, megjithatë, në gjendje të marrin emas.Pada Malaysia 1980 Malaysia shoqatat sepaktakraw të ushtrojë ndikim të tepruar duke futur sepaktakraw sportive "turneun aziatik" turneun në Kuala Lumpur Unë gjithashtu u zgjodh për të përfaqësuar ekipin kombëtar dhe ndihmoi ekipin Malajzisë fituar medalje ari.

 

EKSPERIENCA SWEET:

Fituar të gjitha manifestimet ndërkombëtare sportive festival sportiv sepaktakraw nga Singapori, SEAP Lojra, Lojra Deti dhe turneun aziatik me marrjen e të gjitha   ari. Unë kurrë nuk e humbi skuadron kundër kundërshtarëve të mira nga Tajlanda, Singapori, Indonezia, Philipine, Brunei dhe kohën Loas.

 

Përvojave të hidhura:

Unë mendoj se përvojat në sport sepaktakraw hidhur jo atje, vetëm që unë të ndjehen të dëmtuar, sepse sepaktakraw sportive disukan Rangoon SEAP 1969 nuk ka rënë për shkak se nuk ka kuorum mjaft e duhur, por aksidentalisht ka rënë vendet pjesëmarrëse duhet të mbrojnë sportive sepaktakraw.

 

Për pension:

Unë në pension nga përfaqësuar ekipin kombëtar në vitin 1980 pas turneut aziatik Që atëherë jeta ime është përmirësuar dhe unë kam arritur tashmë në "kulmin". Unë mendoj se brezi i pranishëm ishte shumë e fuqishme, Adnan Saidin, Rahim Kassim, Jusri Rick, Malek Shamsuddin dhe shumë të tjerë të cilët kanë qenë në gjendje për të ruajtur traditën tonë të sportive lavdi derisa ata të dalin në pension dhe pastaj ne sepaktakraw gremisje ndodhi megjithë disa përpjekje janë bërë, por ende nuk shih më shumë shenja të tërhiqem. Ne duhet të kemi lojtarë që kishin frikë nga kundërshtarët si Sahak emër Jasin, Adnan Saidin Aziz Abdul Jalil dhe disa njerëz të tjerë.

 

  AKTIVITETET pas daljes në pension:

Ende duke luajtur me ekipin dhe gjithashtu të territorit federal të Kuala Lumpur dhe në turneun shtetëror dhe nga niveli kombëtar deri në vitin 1981. Pas kësaj luajtur vetëm dhe coached për departamentin vetëm

 

AKTIVITETET AKTUALE:

  Të bëjë stërvitje të lehta, kopshtarisë janë në shtëpi, dhe për të ndihmuar biznesin e saj të vogël duke e bërë ëmbëlsira të ngrira

 

RRETH FAMILY:

Gruaja: Nahariah Mann

Fëmija: 4 persona, 2 meshkuj 2 femra

Nipërit e mbesat: 2 1lelaki 1perempuan dhe të vijnë së shpejti

Mohd Hilmy (31 vjeç) u martua me

Nur Aida (29 vjeç) u martua me

NurulAini (28 vjeç) u martua me

Mohammad Fahmy (18 vjet) duke pritur për ofertën publike

 

Arritja më e madhe në një karrierë:

Fitoi medaljen e artë katër herë në një rresht në SEAP sportiv 1971, 1973, 1975 dhe 1977 det

 

LISTA E TË ARRITURAVE (FULL)

Kombëtare kandidat Sportist

Mes palë kampion Malajzi në vitin 1968 Maha Festivali përfaqësojnë Negri Sembilan

Johan ekipi Kupa Ministri / Shefi Ministri i Andhra Pradesh në vitin 1973 përfaqësojnë

SPORTE SEAP

Medalje ari (1971, 1973, 1975)

SEA GAMES

Medalje ari (1977)

Asian Tournament

Medalje ari (1980)

SINGAPORE festival sportiv

Medalje ari (1970, 1972, 1974 dhe 1976)

SHPËRBLIME

Medaljen CBC dhuruar nga Yang Di Pertuan Negeri Sembilan Besar (1975)

Medalja e TVSH dhënë nga Madhëria e Saj King (2004)

Queensland Sportist (1975)

MAYC Sportist raundi Kupa e Kryeministrit të Malajzisë, Tun Abdul Razak Husein (1976)

 

PERSPEKTIVA YAKEB:

Unë jam mirënjohës për të themeluesit të cilët themelonin Yakeb Foundation. Me këtë themel mund të mbrohet mirëqenien e sportistëve. Shumë atletë me aftësi të kufizuara dhe të shëndetit të sëmurë kanë përfituar prej saj. Në të vërtetë, asnjë organ tjetër që mund të kujdesen për atletët kombëtare të tjera përveç Yakeb Fondacionit vetë. Urime te te Yakeb Komitetit.

Abdul Jalil Aziz_8

NE NUK MUND harruar!

Jalil Abdul Aziz

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend