Legjenda Gold - Dato Husainy Hashim

| 13 nëntor 2013

Loh

Dato Husainy Hashim

E hënë, nëntor 11, 2013/7 Muharrem 1435
Subang, Selangor

Dato Husainy Hashim_40

Legjenda Gold Dato Haji Husainy Hashim Mohd Zahari infotakraw përfaqësuesit e intervistuar Hamid në Subang Golf Club, Selangor

Dato Husainy Hashim_7

Dato Husainy Hashim_3

Dato Husainy Hashim_50

Dato Husainy Hashim_6

Dato Haji Husainy Hashim infotakraw mostër reprezentative,
MFMZ dhe Rozian Erling

Ihsan Dato Husainy Hashim

Abdul Rahman Mohd Noor_1

SEAP-s Games Gold medalistja 1965
Qëndrimi nga e majta: Husaini Hashim Ahmed Mohd Saman, Kassim Bakar,
Abdul Karim Shaari, Ismon Bajuri, Aziz Ahmad, Amir Shaari dhe
Abdul Rahman Mohd Noor.
Ulur nga të majtë: Mohd Said Hassan, Dugan Noor, (Menaxher, Menaxher i Përgjithshëm dhe Asistent Menaxher i Përgjithshëm) dhe Mohd Nor Osman Ismail Ahmedi

Ahmed Mohd Saman_38

Ahmed Mohd Saman_12

Dato Husainy Hashim_9

Mohd Said Mohd Hassan_23

Dato Husainy Hashim_10

NE NUK MUND HARRUAR!

Dato Husainy Hashim

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar