Legjenda Gold - vonë Amir Hj Shaari

| 29 janar 2014

Loh

I ndjeri Amir Hj Shaari

E premte, janar 24, 2014/22 Rebiul Euel 1435
Alor Setar, Kedah

HJ Amir Shaari_70

Përfaqësuesi Infotakraw Mohd Zahari Hamid dhe Muhamedi Mohd Zahari Fansuri shtëpi takua të venë dhe djalin e vonë vonë.

HJ Amir Shaari_2

E veja e të ndjerit, Puan Hajjah azizah Mahmudit me fëmijët, Mohd Zamini, djali dhe nipi Saberina Noor Nur Nur Qaisara dhe Qairina

HJ Amir Shaari_3

Familja e të ndjerit Amir HJ Shaari me përfaqësues infotakraw, Mohd Zahari Hamid dhe
MFMZ

Puan Hajjah azizah Ihsan Mahmud

Abdul Rahman Mohd Noor_1

SEAP-s Games Gold medalistja 1965
Qëndrimi prej majtë: Husaini Hashim Ahmed Mohd Saman, Kassim Bakar, Abdul Karim Shaari, Ismon Bajuri, Aziz Ahmed, Shaari dhe Amir Abdul Rahman Mohd Nur.
Ulur nga të majtë: Mohd Said Hassan, Dugan Noor, (Menaxher, Menaxher i Përgjithshëm dhe Asistent Menaxher i Përgjithshëm) dhe Mohd Nor Osman Ismail Ahmedi

Ahmed Mohd Saman_38

Mohd Said Mohd Hassan_23
HJ Amir Shaari_40

HJ Amir Shaari_41

HJ Amir Shaari_42

HJ Amir Shaari_43

HJ Amir Shaari_44

HJ Amir Shaari_50

HJ Amir Shaari_51

HJ Amir Shaari_53

HJ Amir Shaari_60

HJ Amir Shaari_62

HJ Amir Shaari_65

HJ Amir Shaari_67

HJ Amir Shaari_68

HJ Amir Shaari_69

HJ Amir Shaari_73

HJ Amir Shaari_75

HJ Amir Shaari_77

HJ Amir Shaari_79

HJ Amir Shaari_202

HJ Amir Shaari_203

HJ Amir Shaari_204

HJ Amir Shaari_205

HJ Amir Shaari_206

HJ Amir Shaari_209

HJ Amir Shaari_210

NE NUK MUND HARRUAR!

HJ Amir Shaari

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar