Legjenda Gold - Adnan Saidin

| | 2 prill 2013 | Comments

loh

Adnan Saidin

E enjte, mars 21, 2013/9 Jamadil Awwal 1434
Alor Setar, Kedah

Champion / ari

1977 - Sport Festival Genting Highlands
1979 - Jakarta SEA Games
1980 - First ASIA Cup Championship Kuala Lumpur
1980 - Thailand Shoqata Sports Cup (TSA)
1981 - Manila SEA Games
1982 - Së dyti Kupa Tournament ASIA Singapor
Lojra VSM në Singapor - 1983
1984 - ASIA Kupa e tretë Xhakartë
1984 - First ASIA Kampionati Ekipi Midis Kuala Lumpur
1985 - Ekipi Kampionati MAS / PËRFAQËSUESIT / RTM Kuala Lumpur
Kupa Kampionati Tajlandë Kingut - 1985
1986 - Ekipi Kampionati MAS / PËRFAQËSUESIT / RTM Kuala Lumpur

adnan_saidin_4

Mohd Zahari (krijuesi dhe themeluesi i Futboll Takraw Hamid Mydin) dhe gruaja e tij, Faridah Hamzah me Legjenda Gold Saidin dhe gruaja Suraya Adnan Abdullah

adnan_saidin_2

adnan_saidin_3

adnan_saidin_5

adnan_saidin_6

adnan_saidin_29

Kena Teh-O-AIS gëlqere në stalla Legjenda Gold Alor Setar, Kedah

adnan_saidin_30

Fotografuar:
Pjekje Znj Ali Ahmed, Ms Faridah Hamzah, Mohd Zahari Hamid,
Adnan Saidin dhe bashkëshortja e tij znj Suraya Abdullah

adnan_saidin_7

adnan_saidin_8

Adnan Ihsan Saidin

adnan_saidin_9

adnan_saidin_10

adnan_saidin_11

adnan_saidin_12

adnan_saidin_13

adnan_saidin_14

adnan_saidin_15

adnan_saidin_16

adnan_saidin_17

adnan_saidin_18

adnan_saidin_19

adnan_saidin_20

adnan_saidin_21

adnan_saidin_22

adnan_saidin_23

adnan_saidin_24

adnan_saidin_25

adnan_saidin_26

adnan_saidin_27

adnan_saidin_28

adnan_saidin_32

NE NUK MUND HARRUAR!

adnan_saidin_31

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legendary