Legjenda Gold - Wahab Haji Isahak

| 29 shtator 2013

Loh

Wahab Haji Isahak

E diel, 22 Sht, 2013/16 Zulkaedah 1434
Ipoh, Perak

Wahab Haji Isahak_6

Legjenda Gold 1975 Haxhi Haxhi Isaku Wahab përshëndeti përfaqësuesit infotakraw Hamid Mohd Zahari

Wahab Haji Isahak_5

Wahab Haji Isahak_4

Tuan Haji Wahab Haxhi Isaku, gruaja e tij, Puan Hajjah azizah Shafie dhe i biri, Mohammad Fairudin

Wahab Haji Isahak_7

Wahab Haji Isahak_333

Tuan Haji Wahab Haji Mohd Zahari Hamid Isaku bashku, Faridah Abd Latif Hamza dhe Rozian

Wahab Haji Isahak_8

Wahab Haji Ihsan Isaku

Wahab Haji Isahak_11

Wahab Haji Isahak_10

Wahab Haji Isahak_9

Wahab Haji Isahak_12

Wahab Haji Isahak_14

Wahab Haji Isahak_13

Wahab Haji Isahak_15

Wahab Haji Isahak_16

Wahab Haji Isahak_17

Wahab Haji Isahak_18

Wahab Haji Isahak_19

Wahab Haji Isahak_20

Wahab Haji Isahak_21

Wahab Haji Isahak_22

Wahab Haji Isahak_23

Wahab Haji Isahak_30

Wahab Haji Isahak_24

Wahab Haji Isahak_28

Wahab Haji Isahak_25

Wahab Haji Isahak_26

Wahab Haji Isahak_27

Wahab Haji Isahak_29

NE NUK MUND HARRUAR!

Wahab Haji Isahak

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar