Legjenda e Artë - vonë CHINNIAH Muniandy

| | 20 qershor 2013 | Komente

Loh

CHINNIAH Muniandy

E mërkurë, qershor 19, 2013/10 Shaban 1434
Ipoh, Perak

CHINNIAH Muniandy_6

Legjenda Gold 1973 përbashkët Muniandy CHINNIAH
Mohd Zahari Hamid

CHINNIAH Muniandy_7

Legjenda Gold dhe gruaja e tij Znj Puspavatithy a / p Kolandai

CHINNIAH Muniandy_10

CHINNIAH Muniandy me Mohd Zahari Hamid,
Znj Faridah Hamzah dhe MFMZ

CHINNIAH Muniandy_9

CHINNIAH Muniandy pasardhësit e ardhshëm dhe
Znj Kamala një p / Subramaniam

CHINNIAH Muniandy_8

CHINNIAH Muniandy me ligjin,
Balachandaran një Madhavan / l dhe vajzën e saj Znj Thelagavathy mban një YAKEB kartë anëtarësimi

CHINNIAH Muniandy_11

CHINNIAH Muniandy me djalin, Ganesan, gruan e tij dhe vajzën.

CHINNIAH Muniandy_12

CHINNIAH Muniandy_13

CHINNIAH Muniandy_14

CHINNIAH Muniandy_4

CHINNIAH Muniandy me nipër e mbesa, Tarshnee a / p Jeganathan, Thinnaarajan a / l Balachandaran, Sasitarran a / l Balachandaran dhe Vignes s / o Balachandaran

CHINNIAH Muniandy_1

CHINNIAH Muniandy_2

CHINNIAH Muniandy_3

CHINNIAH Muniandy_5

A besoni se rrobat sportive vishen Legjenda Gold është një rroba natyrore në vitin 1973 ishte rreth 40 vjeç

Ihsan CHINNIAH Muniandy

CHINNIAH Muniandy_30

CHINNIAH Muniandy_27

CHINNIAH Muniandy_28

CHINNIAH Muniandy_29

CHINNIAH Muniandy_31

CHINNIAH Muniandy_32

CHINNIAH Muniandy_35

CHINNIAH Muniandy_37

CHINNIAH Muniandy_38

CHINNIAH Muniandy_26

CHINNIAH Muniandy_33

CHINNIAH Muniandy_34

CHINNIAH Muniandy_36

CHINNIAH Muniandy_39

CHINNIAH Muniandy_40

CHINNIAH Muniandy_41

CHINNIAH Muniandy_42

CHINNIAH Muniandy_43

CHINNIAH Muniandy_44

CHINNIAH Muniandy_45

CHINNIAH Muniandy_46

CHINNIAH Muniandy_47

CHINNIAH Muniandy_15

CHINNIAH Muniandy_17

CHINNIAH Muniandy_18

CHINNIAH Muniandy_20

CHINNIAH Muniandy_22

CHINNIAH Muniandy_24

CHINNIAH Muniandy_50

CHINNIAH Muniandy_49

CHINNIAH Muniandy_48

LAJME SAD:

Legjenda Gold CHINNIAH Muniandy kishin vdekur në mëngjesin e e hënë, korrik 1, 2013.

NE NUK MUND HARRUAR!

CHINNIAH Muniandy

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar