Legjenda Gold - Kassim Mohamed Abu Bakar

| | 15 qershor 2013 | Komente

tableta

Kassim Mohamed Abu Bakar

E martë, 4 qershor, 2013/25 Rexheb 1434
Bukit Jalil, Kuala Lumpur

Abu Kassim Mohamed Bakar_5

Legjenda e Artë, Pelibas Pari Bakar Kassim me Krijuesin e tij Themelues & Games Sepak Takraw
Mohd Zahari Hamid

Abu Kassim Mohamed Bakar_10

Legjenda Gold bashku Mohd Zahari Hamid,
Muhamedi Fansuri dhe Znj Faridah Mohd Zahari Hamzah

Abu Kassim Mohamed Bakar_9

Legjenda Gold bashku Mohd Zahari Hamid,
Zarlida dhe Znj Siti Faridah Hamzah

Abu Kassim Mohamed Bakar_12

Kassim Mohamed Abu Bakar rrethuar Yayasan stafit (YAKEB)

Abu Kassim Mohamed Bakar_8

Piqem fotografia Kassim në një ekran kompjuteri si.
(SEAP Lojra Medaljen e Artë, 1965)

Abu Kassim Mohamed Bakar_7

Piqem foto Kassim, ndërsa ai dhe miqtë pas fitores së 1965 SEAP medalje të artë Lojra rreth 48 vjet më parë

Abu Kassim Mohamed Bakar_6

Piqem Kassim foto teen 48 vjet më parë

Abu Kassim Mohamed Bakar_4

Abu Kassim Mohamed Bakar_3

Abu Kassim Mohamed Bakar_2

Abu Kassim Mohamed Bakar_1

Abu Kassim Mohamed Bakar_11

Abu Kassim Mohamed Bakar_14

Legjenda Card Gold anëtarët Kassim Piqem show Yayasan (YAKEB)

Abu Kassim Mohamed Bakar_13

Kassim Mohamed Ihsan Ebu Bekri

Abdul Rahman Mohd Noor_1

SEAP Lojërat Fituesi Gold Medal 1965
Këmbë nga e majta: Hashim Husaini, Ahmad Mohd Saman,
Kassim Bakar Sheri Abdul Karim, Ismon Bajuri, Aziz Ahmedi, Amir Abdul Rahman Sheri dhe Mohd Noor.
Ulur nga e majta: Mohd Said Hassan, Noor Dugan,
(, Traineri Asistent Menaxher dhe Menaxher)
Mohd Nor dhe Osman Ismail Ahmedi

Abu Kassim Mohamed Bakar_15

Ahmad Mohd Saman_38

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff6

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff7

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff8

NE NUK MUND harruar!

Kassim Mohamed Abu Bakar

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend