Nostalgia Galeria

HamidMydin114

Hamid Mydin në adoleshencë

Hamid Mydin në adoleshencë

Hamid Mydin me të afërmit

Hamid Mydin me të afërmit

Hamid Mydin me miqtë Ahmad Abu Bakar, Halim Abu Bakar dhe Said Hassan

Hamid Mydin me shokët
Ahmad Abu Bakar, Halim Abu Bakar dhe Said Hassan

Hamid Mydin me vëllain e tij (1956) Mohd Mohd Yusof Zulkifli Ismail Ishah

Hamid Mydin me vëllain e tij (1956)
Mohd Mohd Yusof Zulkifli Ismail Ishah

Hamid Mydin dashur nënë, Hjh Che Yam Zakaria, Mulasa Mohd Rouse dhe Halim Abu Bakar

Hamid Mydin dashur nënën, Hjh Che Yam Zakaria,
Mulasa Mohd Rouse dhe Halim Abu Bakar

Hamid Mydin rrethuar fëmijë (gruaja e parë). Wan Mat, Wan Din, Pawanteh, Pawanchik

Hamid Mydin rrethuar fëmijë (gruaja e parë).
Wan Mat, Wan Din, Pawanteh, Pawanchik

Hamid Mydin dytë u martua në vitin 1949

Martesa e dytë me Asmah Mydin Md Hamid Ghouse1949
(Gruaja ime e parë vdiq)

Hamid Mydin me një anëtar të familjes 20 nëntor 1971: vija e frontit nga e majta: Faulziah, Hamid Mydin, Asmah (Gruaja), Zejnebja. Këmbë nga e majta Maimunah, Fatimes, Pawanchik, Abdul Gaffar, Mohd Zahari, Abdul Shukur

Hamid Mydin me një anëtar të familjes 20 nëntor 1971:
Rreshti i parë nga e majta: Faulziah, Hamid Mydin, Asmah (Gruaja), Zejnebja.
Këmbë nga e majta Maimunah, Fatimes, Pawanchik, Abdul Gaffar, Mohd Zahari, Abdul Shukur

Hamid Mydin marrë dhurata nga Dato Ariffin Mohd Farid

Hamid Mydin marrë dhurata nga Dato Ariffin Mohd Farid

Hamid Mydin (në të zezë) me shokët 1952

Hamid Mydin (në të zezë) me miqtë në 1952

Hamid Mydin mori një ligj në Penang 1977

Hamid Mydin mori një ligj në Penang 1977

Hamid Mydin me shokët DJ Baladram Sheikh Ahmad vendosur në Tanjung Bungah, Penang, më 27 shkurt, 1983

Hamid Mydin me shokët DJ Baladram Sheikh Ahmed
vendosur në Tanjung Bungah, Penang, më 27 shkurt, 1983

Hashim Hamid Mydin bashku Dugan, Nordin Majid, Abdul Hamid Abdul Aziz dhe kolegët në xhaminë Rrugor Patani, Penang 1986

Hashim Hamid Mydin bashku Dugan, Nordin Majid, Abdul Hamid Abdul Aziz dhe kolegët në xhaminë Rrugor Patani, Penang 1986

Ebu Bekri Hamid Mydin, Salim Yusuf Kadir, Mohammad Firdaus, Ali Shahadat, Greta dhe partnerë të tjerë Patani Road Penang

Ebu Bekri Hamid Mydin, Salim Yusuf Kadir, Mohammad Firdaus, Ali Shahadat,
Zaleha dhe të tjera partnerët Patani Road Penang

Së bashku me një mik të ngushtë Hamid Mydin Jalan Patani Penang

Së bashku me një mik të ngushtë Hamid Mydin Jalan Patani Penang

Hamid Mydin me Hassan Said, Shahadat Ali, Hamid Abdul Aziz Ahmad Yatim dhe Patani tij Road Penang

Hamid Mydin me Hassan Said, Shahadat Ali, Hamid Abdul Aziz Ahmad Yatim dhe Patani tij Road Penang

Hamid Mydin duke punuar në Sawmills Chempedak Guar, Orissa

Hamid Mydin duke punuar në Sawmills Chempedak Guar, 1959'S Orissa

Hamid Mydin me miqtë Penang Patani Rrugor

Hamid Mydin me miqtë Penang Patani Rrugor

Hamid Mydin me miqtë Penang Patani Rrugor

Hamid Mydin me miqtë Penang Patani Rrugor

Hamid Mydin me familjen në shtëpi nr 125 Kg. Kuantan, Klang kali Road Hill pas ceremonisë së dasmës së tij më 4 qershor, 1977

Hamid Mydin me familjen në shtëpi nr 125 Kg. Kuantan,
Kali Klang Road Hill pas Ceremonisë së tij dasmës në 4 qershor, 1977

Hamid Mydin marrin në ligjin nr-125 kali Hill Road, Klang, Selangor më 5 qershor, 1977

Hamid Mydin marrin në ligjin nr-125 kali Hill Road, Klang, Selangor
më 5 qershor, 1977

Hamid Mydin pas fëmijëve Persandingan Këshillit Nr në shtëpi. 125 Kg. Kuantan, Klang kali Hill Road më 5 qershor, 1977

Hamid Mydin pas fëmijëve Persandingan Këshillit Nr në shtëpi. 125 Kg. Kuantan,
Kali Hill Road Klang më 5 qershor, 1977

Hamid Mydin në seancën e Përgjithshme UMNO Mbledhjeve Degën Rrugor Patani më 6 prill, 1980

Hamid Mydin në seancën e Përgjithshme UMNO Mbledhjeve Degën Patani Rrugor
më 6 prill, 1980

HamidMydin117

Hamid Mydin veshur

HamidMydin116

Hamid Mydin Orkestra 1949

HamidMydin_26

HamidMydin_27

HamidMydin_29

HamidMydin_28

HamidMydin_30

HamidMydin_32

HamidMydin_31

HamidMydin_33

HamidMydin_36

HamidMydin_34

HamidMydin_37

HamidMydin_35

HamidMydin_38

HamidMydin_40

HamidMydin_39

HamidMydin_41

HamidMydin_42

HamidMydin_43

HamidMydin_45

HamidMydin_46

HamidMydin_44

HamidMydin115