Legjenda Gold - Marzuki Daud

| | 25 Maj 2013 | Komente

tableta

Marzuki Daud

E mërkurë, maj 22, 2013/12 Rexheb 1434
Alor Setar, Kedah

MARZUKI DAUD_23

Fotografuar nga e majta: Mohd Zahari Hamid Haji Marzuki Mustafa David dhe Isaku

Marzuki DAUD_21

Legjenda e Artë Haji Marzuki Ekspozita Daud YAKEB card (Yayasan)

Marzuki DAUD_17

Marzuki DAUD_22

Haji Marzuki Daud dhe bashkëshortja e tij, zonja Hajjah Habibah Abdul-Rahman dhe nipi i Sarah Safiah

Marzuki DAUD_1

Marzuki DAUD_2

Marzuki mirësjellje e Davidit

Marzuki DAUD_4

Marzuki DAUD_8

Marzuki DAUD_9

Marzuki DAUD_3

Marzuki DAUD_14

Marzuki DAUD_15

Marzuki DAUD_16

Marzuki DAUD_10

Marzuki DAUD_11

Marzuki DAUD_6

Marzuki DAUD_5

Marzuki DAUD_7

Marzuki DAUD_12

Marzuki DAUD_13

Marzuki DAUD_18

Marzuki DAUD_19

Marzuki DAUD_20

Marzuki DAUD_24

NE NUK MUND harruar!

Marzuki Daud

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend