Legjenda Gold - Azman Ismail

| | 27 prill 2013 | Komente

tableta

Azman Ismail

E hënë, prill 15, 2013/4 Jumada II 1434
Alor Setar, Kedah

Kampion / Gold medalistja

1981 - Lojra Manila VSM
1982 - Asia Cup dytë Tournament Singapore
1983 - Prishtinë Lojërat SEA në Singapor
1984 - Azi tretë Kupa Jakarta
1984 - rregullisht Kampionati i parë ASIA Kuala Lumpur
1985 - rregullisht Championship MAS / STAR / RTM Kuala Lumpur
1985 - Tajlandë King Cup Tournament
1986 - rregullisht Championship MAS / STAR / RTM Kuala Lumpur
1988 - Tajlandë King Cup Tournament
1989 - rregullisht SEA Lojra në Kuala Lumpur

Azman Ismail_32

Kujtimet e mia:
Mutaffa Ishak, Mohd Zahari Hamid, Legjenda Gold Azman Ismail dhe bashkëshortja e tij znj Maziyani Aziz

Azman Ismail_25

Azman Ismail_31

Courtesy Azman Ismail

Azman Ismail_2

Azman Ismail_3

Azman Ismail_1

Azman Ismail_4

Azman Ismail_6

Azman Ismail_7

Azman Ismail_5

Azman Ismail_8

Azman Ismail_10

Azman Ismail_11

Azman Ismail_9

Azman Ismail_12

Azman Ismail_14

Azman Ismail_15

Azman Ismail_13

Azman Ismail_16

Azman Ismail_17

Azman Ismail_18

Azman Ismail_19

Azman Ismail_20

Azman Ismail_21

Azman Ismail_23

Azman Ismail_27

Azman Ismail_28

Azman Ismail_29

Azman Ismail_30

Azman Ismail_26

Azman Ismail_22

Azman Ismail_24

Legjenda Gold Azman Ismail dhe bashkëshortja e tij znj Maziyani Aziz

NE NUK MUND të harrohet!

Azman Ismail

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Legjenda e Artë