Raju

Selvaraj_141

Trego Sepak Takraw Tokio, Japoni 1983
Kupa Kampionati Tajlandë King 1996

(Skipper)

Selvaraj_1

Selvaraj_2

Selvaraj_3

Selvaraj_4

Selvaraj_5

Selvaraj_6

Selvaraj_7

Selvaraj_8

Selvaraj_9

Selvaraj_10

Selvaraj_11

Selvaraj_12

Selvaraj_13

Selvaraj_14

Selvaraj_15

Selvaraj_16

Selvaraj_17

Selvaraj_18

Selvaraj_19

Selvaraj_20

Selvaraj_21

Selvaraj_22

Selvaraj_23

Selvaraj_24

Selvaraj_25

Selvaraj_26

Selvaraj_27

Selvaraj_28

Selvaraj_29

Selvaraj_30

Selvaraj_31

Selvaraj_32

Selvaraj_33

Selvaraj_34

Selvaraj_35

Selvaraj_36

Selvaraj_37

Selvaraj_38

Selvaraj_39

E diel, janar 5, 2014/3 Rabiul Euel 1435
Klang, Selangor

Selvaraj_139

Selvaraj A / L A.Velu me përfaqësuesit infotakraw,
Zahari Mohd Hamid, znj Faridah Hamzah dhe
Komentet Zarlida Mohd Zahari

Selvaraj_128

Selvaraj_130

Selvaraj_131

Selvaraj_135

Selvaraj_138

Selvaraj A / L A.Velu me fëmijët, Monisha Selvaraj dhe Selvaraj Sharwin

Selvaraj_134

NE NUK MUND të harrohet!

----------------

SELVARAJ A / L A.VELU

MALAYSIA, SELANGOR dhe Port Klang AUTORITETI