Legjenda Gold - Mohd Yusof Chik

| 13 shtator 2013

Loh

Mohd Yusof Chik

E mërkurë, 11 Sht, 2013/5 Zulkaedah 1434
Park House Jaya, Selangor

Mohd Yusof Chik_4

Gold legjendar Cup Thai King 1988, Mohd Yusof Chik me përfaqësuesit infotakraw Hamid Mohd Zahari

Mohd Yusof Chik_7

Mohd Yusof Chik_6

Mohd Yusof Chik_555

Mohd Yusof Chik fotografuar me një grup të përfaqësuesve infotakraw Hamid Mohd Zahari dhe Rozian Erling

Mohd Yusof Chik_10

Mohd Yusof Chik_9

Mohd Yusof Chik_8

Mohd Yusof Chik_3

Gold Legjenda me miqtë Atikah dhe Muhamed Kamal Mohd Nik Abdul Rahman

Ihsan Mohd Yusof Chik

Mohd Yusof Chik_11

Mohd Yusof Chik_14

Medaljen e artë (ekipi)
Turneu Tajlandë King Cup në vitin 1988

Mohd Yusof Chik_13

Ne jemi krenar të jetë kampion 2 kohë (1988) pas 1985

Mohd Yusof Chik_12

Ne mund të! Mund finale 1988 kampionatit në Malajzi

Mohd Yusof Chik_15

Legjenda Gold Mohd Yusof familja Chik, gruaja Fatima Mohamad Ali dhe Harith fëmijët

NE NUK MUND HARRUAR!

Mohd Yusof Chik

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar