Legjenda Gold - Baharum Jahar

| 21 mars 2014

Loh

Baharum Jahar

E diel, mars 9, 2014/7 Jamadil Awwal 1435
Kryeministri UK 2, Ampang, Selangor

Fituesi / Medalja e artë

1988 - turneu King Cup në Tajlandë
1990 - Lojërat e Pavarur Festivali Brunei
1990 - Sport Azi Pekin
1991 - Manila SEA Games (Ekipi & Team)

Baharum Jahar_1

Legjenda Gold Baharum Jahar me përfaqësuesit infotakraw, Mohd Zahari Hamid, MFMZ dhe Rozian Erling

Baharum Jahar_2

Baharum Jahar_3

Baharum Jahar_4

Baharum Jahar_5

Baharum Jahar_6

Legjenda Gold Baharum Jahar me gruan e tij, Tengku Hasmawati Tengku Jahja dhe fëmijët, Muhamed Khairul Asiq dhe vajzën Nur Amani

Ihsan Baharum Jahar

Baharum Jahar_7

Baharum Jahar_8

Baharum Jahar_9

Baharum Jahar_10

Abd. Malek Samsudin26

Abd. Malek Samsudin30

Mahat Daud_222

Mohd Yusof Chik_14

Shaari Hj Hashim_33

Shaari Hj Hashim_34

Suhaimi Yusof_2

Suhaimi Yusof_47

Baharum Jahar_11

Baharum Jahar_12

Baharum Jahar_13

Baharum Jahar_14

Baharum Jahar_15

Baharum Jahar_16

Baharum Jahar_17

Baharum Jahar_18

Baharum Jahar_19

Baharum Jahar_20

Baharum Jahar_21

Baharum Jahar_22

Baharum Jahar_31

Baharum Jahar_32

Baharum Jahar_33

Baharum Jahar_34

Baharum Jahar_35

Baharum Jahar_36

NE NUK MUND HARRUAR!

Baharum Jahar

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold legjendar