Legjenda Gold - Ismoon Bajuri

| 13 gusht 2013

tableta

Ismoon Bajuri

(Hj Mohamad esman Bajuri)

E shtunë, gusht 10, 2013/3 Sheval 1434
Taman Sri Keramat, Kuala Lumpur

Hj Mohamad esman Bajuri_24

Legjenda e Artë, 1965, Bajuri Hj Mohamad esman dhe bashkëshortja e tij, zonja Hjh As Hajijah infotakraw përfaqësues Mohd Mohd Yusof dhe Zahari Hamid, Muhamedi Fansuri Mohd Zahari, Jumaiza Mohamad Baharuddin, Mohd Nur Zahari Zadila Siti Nur Dania dhe Dina Khairina Qistina.

Hj Mohamad esman Bajuri_15

Hj Mohamad esman Bajuri_16

Hj Mohamad esman Bajuri_17

Hj Mohamad esman Bajuri_23

Tuan Hj Mohamad Hj Bajuri esman, gruaja, vajza dhe djali-in-law Ahmad Mohd Firdaus Sharil Farazy

Hj Mohamad esman Bajuri_18

Hj Mohamad esman Bajuri_19

Hj Mohamad esman Bajuri_20

Legjenda e Artë, të ju tregojnë se si lojë është luajtur nga një Tajlandë takraw lojtarët rrethi

Hj Mohamad esman Bajuri_21

Hj Mohamad esman Bajuri_22

Tuan Hj Mohamad Hj Bajuri esman Hjh dhe gruaja e tij As Mohd Yusof Hajijah

Courtesy Ismoon Bajuri

Seri Dato 'Haji Mohd Komandantët Lattiff10

Tuan Hj Mohamad Hj Bajuri esman, Legjenda e epokës së artë të viteve '60 mori një dhuratë nga Johari z nderuari Mohd Khir

Abdul Rahman Mohd Noor_1

SEAP Lojërat Fituesi Gold Medal 1965
Këmbë nga e majta: Hashim Husaini, Ahmedi Mohd Saman, Kassim Bakar Shari Abdul Karim, Ismon Bajuri, Aziz Ahmedi, Amir Abdul Rahman Shari dhe Mohd Noor.
Ulur nga e majta: Mohd Said Hassan, Noor Dugan, (Traineri, Asistent Menaxher dhe Menaxher) Mohd Nor dhe Osman Ismail Ahmedi

Hj Mohamad esman Bajuri_25

Hj Mohamad esman Bajuri_1

Hj Mohamad esman Bajuri_2

Hj Mohamad esman Bajuri_3

Hj Mohamad esman Bajuri_4

Hj Mohamad esman Bajuri_5

Hj Mohamad esman Bajuri_6

Hj Mohamad esman Bajuri_7

Legjenda e Artë trofe nga Ministri i Idrisit Harun Selangor Dato '

Hj Mohamad esman Bajuri_9_1

Hj Mohamad esman Bajuri_13

Tuan Hj Mohamad Hj Bajuri esman, gruaja Vlerësim Hjh As Hajijah Mohd Yusof dhe fëmijët, Ahmad Nizam Dr Zarina Ahmad Shahrizan, ajo sjell, dhe Ahmedi Firdaus.

Hj Mohamad esman Bajuri_11

Hj Mohamad esman Bajuri_14

Hj Mohamad esman Bajuri_8

Hj Mohamad esman Bajuri_10

Hj Mohamad esman Bajuri_12

Mohd Said Hassan_19

Ahmad Mohd Saman_38

Gold legjendat SEAP Lojërat Kuala Lumpur 1965

NE NUK MUND harruar!

Hj Mohamad esman Bajuri

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend