Legjenda Gold - Abd. Malek Samsudin

| | 5 prill 2013 | Comments

loh

Abd. Malek Samsudin

E enjte, mars 21, 2013/9 Jamadil Awwal 1434
Alor Setar, Kedah

Champion / ari

1988 - Kampionatet Kupe (Team) Tajlandë Kingut
1989 - Kuala Lumpur SEA Games (Team)
1990 - Australian Pavarur Festivali Games (Team)
1990 - Sport ASIA Pekin (Team)
1990 - Sport ASIA Pekin (Team)
1991 - Manila SEA Games (Team)
1991 - Manila SEA Games (Team)
1994 - Sport ASIA Hiroshima (Team)

ABD. MALEK SAMSUDIN

Abd. Malek Samsudin mban 6 medalje ari

Abd. Malek Samsudin2

Fotografuar:
Pjekje Znj Ali Ahmed, Ms Faridah Hamzah, Mohd Zahari Hamid, Abdul. Samsudin dhe gruaja e tij znj Malek Hasan Meimunah

Ihsan Abd. Malek Samsudin

Abd. Malek Samsudin3

Abd. Malek Samsudin4

Abd. Malek Samsudin5

Abd. Malek Samsudin6

Abd. Malek Samsudin7

Abd. Malek Samsudin8

Abd. Malek Samsudin9

Abd. Malek Samsudin10

Abd. Malek Samsudin11

Abd. Malek Samsudin12

Abd. Malek Samsudin13

Abd. Malek Samsudin14

Abd. Malek Samsudin15

Një baba krenar dhe i gjatë
(Samsudin Ahmedi) mbi suksesin e tij

Abd. Malek Samsudin16

Duke i dhuruar topin nga
Abd. Malek për fëmijët

Abd. Malek Samsudin17

Abd. Malek Samsudin18

Abd. Malek Samsudin19

Abd. Malek Samsudin20

Abd. Malek Samsudin21

Abd. Malek Samsudin22

-----------------------------

E enjte, 23 Maj, 2013/13 Rexheb 1434
Alor Setar, Kedah

Abd. Malek Samsudin23

Abd. Malek Samsudin24

Abd. Malek Samsudin25

Abd. Malek Samsudin26

Abd. Malek Samsudin28

Abd. Malek Samsudin29

Abd. Malek Samsudin30

Abd. Malek Samsudin31

Abd. Malek Samsudin32

Abd. Malek Samsudin33

Abd. Malek Samsudin34

Abd. Malek Samsudin35

Abd. Malek Samsudin36

Abd. Malek Samsudin37

Abd. Malek Samsudin39

Abd. Malek Samsudin38

Haris Abdul Rahman_82

Haris Abdul Rahman_83

NE NUK MUND HARRUAR!

Abd. Malek Samsudin_1

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legendary