Legjenda Gold - Ismail Atan

| 15 shtator 2013

tableta

Ismail Atan

E shtunë, 14 shtator, 2013/8 Zulkaedah 1434
Shah Alam, Selangor

Ismail Atan_9

Kupa Legjenda e Artë King Tajlandë 1985 Tuan Haji Ismail Atan familja infotakraw, Hamid Mohd Zahari,
Faridah Hamzah, Siti Zahilda Mohd Zahari,
Fadzli Sazrol Bojeng dhe Muhamedi Fansuri Mohd Zahari

Ismail Atan_8

Legjenda Gold entuziast përshkruar
Sepak Takraw epokën e tij dhe tani

Ismail Atan_4

Ismail Atan_2

Ismail Atan_6

Ismail Atan_3

Ismail Atan_5

Ismail Atan_7

Anëtar i Yayasan (YAKEB)

Ismail Atan_10

Ismail Atan_12

Ismail Atan_11

Ismail Atan_16

Traineri, Legjenda Gold Brunei Merdeka Lojërat Festival në 1984 me i përkëdheluri i tij fitoi 18 kategori Sepak Konkurs Takraw organizuar nga UiTM 2013

Ihsani Ismail Atan

Ismail Atan_14

Ismail Atan_13

Ismail Atan_15

Ismail Atan_17

Ismail Atan_18

Ismail Atan_20

Ismail Atan_22

Ismail Atan_21

Ismail Atan_19

NE NUK MUND harruar!

Ismail Atan

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Gold Legend