Legjenda Gold - Kamarudin Saleh

| | 6 prill 2013 | Komente

tableta

Kamarudin Saleh

E premte, mars 22, 2013/10 Jamadil Awwal 1434
Bukit Mertajam, Seberang Perai

Kampion / Gold medalistja

1980 - Kupa Shoqata Sportive e Tajlandë (TSA)
1981 - Lojra Manila VSM

Kamarudin Saleh

Fotografuar:
Mustafa Ishak, Mohd Zahari Hamid
Legjenda Gold Kamarudin Saleh

Kamarudin Saleh2

Hamid Mohd Zahari me bashkëshortët Kamarudin Saleh dhe znj Norsiah punësim

Kamarudin Saleh3

Legjenda Gold dhe gruaja trofe me / medalje fitoi takraw që nga viti 1960

Kamarudin Saleh4

Kartë Kamarudin Saleh ekran Yayasan

Kamarudin Saleh5

Termit Legjenda tregojnë Gold copa të prera e shtypit dëmtuar historik infektuara ende ruhet

Courtesy Kamarudin Saleh

Tajuddin Adan_66

Tajuddin Adan_67

Tajuddin Adan_50

Tajuddin Adan_51

Abdul Rahim S. Mohamed Kassim_17

Abdul Rahim S. Mohamed Kassim_69

Tajuddin Adan_71

adnan_saidin_16

Kamarudin Saleh8

Kamarudin Saleh9

Kamarudin Saleh10

Kamarudin Saleh11

Kamarudin Saleh12

Kamarudin Saleh13

Kamarudin Saleh14

Kamarudin Saleh15

Kamarudin Saleh16

Kamarudin Saleh17

Kamarudin Saleh18

Kamarudin Saleh19

Kamarudin Saleh20

Kamarudin Saleh21

Kamarudin Saleh22

Kamarudin Saleh23

Kamarudin Saleh24

Kamarudin Saleh25

Kamarudin Saleh26

Kamarudin Saleh27

Kamarudin Saleh28

Kamarudin Saleh29

Kamarudin Saleh30

Kamarudin Saleh31

Kamarudin Saleh32

Kamarudin Saleh33

NE NUK MUND të harrohet!

Kamarudin Saleh_1

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Legjenda e Artë

Komente

 1. Cet X Pro thotë:

  urime për të gjithë dilaui YG, mund kenagan nuk do trkubur kembali.bangkit dhe u ngrit është e gjitha që ne mund të rinovojë, secili do që ajo që kemi arritur! urime babi.

 2. Mohd Husaini thotë:

  Nëse jo në pushim që do të ishte një ngushëllim ruyung flijimi ......... në rritjen e emrit të vendit, por që nuk është e lehtë ......... djali Kontributi i cili ishte i palodhur dhe nuk presin një përgjigje ....... ne kemi qenë në ne nuk do të ishte e pamundur për ......... shpresoj se kontributet e tij të vazhdojë të jetë i vlerësuar dhe një frymëzim për brezin e ri ......... Urime ATË NË admirojnë shërbimet tuaja.

 3. Baza Iwan thotë:

  e madhe rri paketë!

 4. Mokhtar Mahadzer Sherif thotë:

  Idhulli im ...

 5. Adie Dee thotë:

  Pak Ngah mua ....