Legjenda Gold - Fauzi Hj Ayub

| 26 gusht 2013

tableta

Fauzi Hj Ayub

E enjte, gusht 22, 2013/15 Sheval 1434
Segamat, Johor

Kampion / Gold medalistja

1975 - SEAP Lojra Bangkok
1977 - Lojra SEA në Kuala Lumpur
1979 - Lojra Jakarta VSM
1980 - Azi parë Cup Tournament Kuala Lumpur
1980 - Kupa Shoqata Sportive e Tajlandë (TSA)
1981 - Lojra Manila VSM
1982 - Asia Cup dytë Tournament Singapore
1984 - Azi tretë Kupa Jakarta
1985 - Independent Games Festival Brunei
1985 - rregullisht Championship MAS / STAR / RTM Kuala Lumpur
1985 - Tajlandë King Cup Tournament

Fauzi Hj Ayub_1

Legjenda Artë, 1975, 1977, 1979, 1981, Tuan Haji Fauzi Hj Ayub mirëpresim përfaqësues infotakraw, Mohd Zahari Hamid, dhe Muhamedi Fansuri Faridah Hamzah Mohd Zahari në Johor Segamat Station.

Fauzi Hj Ayub_2

Fauzi Hj Ayub_3

Fauzi Hj Ayub_4

Fauzi Hj Ayub_5

Fauzi Hj Ayub_6

Fauzi Hj Ayub_7

Legjenda Gold është një vështrim nostalgjik në fotot e saj në ekranin e kompjuterit

Fauzi Hj Ayub_8

Fauzi Hj Ayub_9

Fauzi Hj Ayub_10

Courtesy Fauzi Hj Ayub

Abdul Jalil Aziz_4

Medalja e Artë (Team)
1977 SEA Lojra në Bangkok.

adnan_saidin_13

Medalja e Artë (Team)
1979 SEA Lojra në Xhakartë.

Kamarudin Saleh8 _2

Medalja e Artë (Team)
1981 SEA Lojra në Manila.

Abdul Jalil Aziz_23

Abdul Jalil Aziz_19

CHE HASSAN YEOP_13

DSCN1804

NE NUK MUND të harrohet!

Fauzi Hj Ayub

[ Më shumë informata ]

Tags:

Kategoria: Legjenda e Artë